Co2 Laser tube

Co2 Laser tube

Short Description:

Stabilitas: Tabung discharge digawe saka frit kaca diimpor saka Jerman, lan kualitas tabung kaca Kabèh controllable. Power: US hollyland total mirrors lan mirrors output sing digunakake. Daya sing paling dhuwur yaiku 190 watt, lan Kapadhetan daya output dhuwur. Long urip: The discharge tube ditutupi karo katalis, digabungake karo elektroda dianggep dening proses unik, ndadekake discharge langkung stabil lan gesang layanan 10.000 jam. Spot: struktur growong Stabil, klempakan, st ...


  • Port: SHANGHAI
  • account: CINODA
  • Detail produk

    Tags Product

    Stabilitas: Tabung discharge digawe saka frit kaca diimpor saka Jerman, lan kualitas tabung kaca Kabèh controllable.

    Power: US hollyland total mirrors lan mirrors output sing digunakake. Daya sing paling dhuwur yaiku 190 watt, lan Kapadhetan daya output dhuwur.

    Long urip: The discharge tube ditutupi karo katalis, digabungake karo elektroda dianggep dening proses unik, ndadekake discharge langkung stabil lan gesang layanan 10.000 jam.

    Spot: struktur growong Stabil, klempakan, stabil, kualitas apik, pola titik seragam lan efficiency dhuwur.

    Proses: Ing baris welding produk wis rampung nutup ing jaket banyu Keramik, rampung insulating udhara, èfèktif nyegah tekanan dhuwur sparking.

    Pangilon tabung laser mbenakake banyu-digawe adhem Keramik jaket banyu, lan pangilon output wis dicocogaké karo jaket banyu tembaga saka sistem cooling banyu, kang èfèktif nyuda suhu lensa lan nemen ndawakake umur layanan tabung laser.

    lumahing elektroda, plating khusus! --The perawatan lumahing elektroda adopts plating logam khusus kanggo rampung ngilangke sputtering elektromagnetik lan polusi lensa, èfèktif ndawakake gesang layanan saka tabung laser. Ngarep lan mburi lensa cooling tutup, pakaryan khusus! - cover proses oksidasi lumahing panas dissipating,-efficiency performa jampel, ngurangi discharge miwiti perkawis.

    bak laser

    model Length (mm) Dia (mm) Dirating Power (w) daya Max (W) Saiki (MA) Catalyst
    B20 1250 ± 20 Φ60 ± 2 80 95 28 Ya
    B21 1250 ± 20 Φ80 ± 2 80 95 28 Ya
    B40 1450 ± 20 Φ60 ± 2 100 120 30 Ya
    B41 1450 ± 20 Φ80 ± 2 100 120 30 Ya
    B60 1650 ± 20 Φ60 ± 2 130 150 30 Ya
    B61 1650 ± 20 Φ60 ± 2 130 150 30 Ya

     Co2 tabung Laser Karakter

    Aku .kondisi apa

    cooling banyu: nggunakake diresiki banyu, suhu banyu: 10 ℃ -40 ℃.

    Lingkungan operasi: suhu 2-40 ℃, asor 10-60%.

    Apa saiki: saiki apa Bukaan 32mA. Ing saiki mlaku kudu katahan ing ngisor iki 30mA. urip Tube bisa tekan 10.000 jam yen saiki wis katahan ing ngisor iki 28mA. ammeter kudu disambungake menyang elektroda negatif saka laser tube.When lagi apa ing kinggilen saiki kanggo long term, Pole negatif bakal wungu lan gesang bakal shortened kanthi cepet.

    Kanggo nglindhungi saka bledug arep menyang klambi ketat jampel, please Lebokake karo plastik film.

    II . makarya Performance

    fungsi Cutting

    ngukir fungsi

    III. Cathetan

    Ora ngresiki lumahing njaba saka output randha mirror karo pribadi kayata tampon; digunakake ing daya output bakal kena pengaruh akeh. Iki lan iku cara ditetepake kanggo ngresiki munggah polusi ing lumahing njaba pangilon jendhela:

    1) Nalika pangilon reget, ora nguripake Laser.

    2) jotosan lumahing pangilon miring karo niup online.

    3) Semprotan alkohol murni ing lumahing pangilon karo sprayer.

    4) Nguripake laser sawise alkohol bakal kebak volatilized.

    5) Yen cara ing ndhuwur ora bisa èfèktif, iku perlu takon kanggo profesional kanggo nggunakake tampon karo alkohol kanggo ngresiki lumahing pangilon saka tengah pinggiran. Solusi paling apik kanggo nyegah jendhela saka kang reget. 

    Waé: iku pareng ngresiki pangilon karo aseton.

    The meneng ing ngarep lan mburi ends saka tabung laser ora pareng dipindhah, digunakake ing metu daya bakal nolak, malah tabung bakal scrapped.

    Sijine 300mm acryl adoh saka mirror output, nalika Testing titik laser.

    IV. safety

     Sinar laser punika cahya siro. Mangga nganggo kaca tingal protèktif nalika debugging Laser. Ing kutub positif ing dhuwur voltase. Pay manungsa waé kanggo tandha keamanan.

    V. Pour metu cooling adi ing acara saka panyimpenan lan transportasi, lan nutupi terminal output karo tas plastik bledug-bukti. Lingkungan panyimpenan 2-40 ℃, lan asor dijaluk 10-60%. Paket Laser ing cathetan way.Important asli: iku wis dijaluk kanggo semen karang bebarengan karo tabung laser kanggo nyegah tabung vertikal ngusapake sak transportasi. Ing karang ing sisih pangilon output kudu 70 mm ing wingkingipun, lan karang ing sisih nggambarake mirror kudu 50 mm luwih akeh.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk