tube laser CO2

tube laser CO2

Pondok Description:

Cinoda Co2 Laser tube Character Stability: The discharge tube is made of imported glass frit from Germany, and the quality of the whole glass tube is controllable. Power: U.S. hollyland total mirrors and output mirrors are used. The highest power is 190 watts, and the output power density is high. Long life: The discharge tube coated with catalyst, combined with the electrode treated by unique process, makes the discharge more stable and the service life is up to 10,000 hours. Spot: Stable c...


  • Port: Shanghai
  • brand: CINODA
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cinoda Co 2 laser tube Aksara

    1. Stabilitas: The tube ngurangan dijieunna tina frit kaca diimpor ti Jerman, sarta kualitas anu tube kaca sakabeh mangrupa controllable.
    2. Kakuatan: AS hollyland total kaca spion na kaca spion kaluaran anu dipaké. Daya pangluhurna nyaéta 190 watt, jeung dénsitas daya kaluarannana nyaeta luhur.
    3. Lila hirup: The ngurangan tube coated kalawan katalis, digabungkeun jeung éléktroda diolah ku prosés unik, ngajadikeun ngurangan beuki stabil sarta hirup layanan téh nepi ka 10.000 jam.
    4. Epot: struktur Rongga stabil, ngumpul, stabil, kualitas alus, pola titik seragam jeung efisiensi tinggi.
    5. Prosés: The garis las produk eta tos rengse disegel dina jaket cai keramik, lengkep insulating hawa, éféktif ngahulag-tekanan tinggi sparking.
    6. Eunteung tube laser ngaronjatkeun cai-tiis keramik jaket cai, sarta eunteung kaluaran anu loyog jeung jaket cai tambaga sahiji sistem cooling caina, anu éféktif ngurangan hawa lénsa sarta greatly prolongs kahirupan jasa tina tube laser.
    7. permukaan éléktroda, plating husus! --The perlakuan permukaan éléktroda adopts plating logam husus pikeun sakabéhna ngaleungitkeun sputtering éléktromagnétik sarta polusi lénsa, éféktif dilegaan kahirupan jasa tina tube laser. Hareup jeung pungkur lénsa cooling panutup, karajinan husus! - panutup prosés oksidasi permukaan Panas-dissipating,-efisiensi tinggi kinerja insulasi, ngurangan ngurangan sparking.

    bak laser

    model Panjang (mm) Omod (mm) Dipeunteun Daya (w) kakuatan Max (W) Ayeuna (MA) katalis
    B20 1250 ± 20 Φ60 ± 2 80 95 28 nuhun
    B21 1250 ± 20 Φ80 ± 2 80 95 28 nuhun
    B40 1450 ± 20 Φ60 ± 2 100 120 30 nuhun
    B41 1450 ± 20 Φ80 ± 2 100 120 30 nuhun
    B60 1650 ± 20 Φ60 ± 2 130 150 30 nuhun
    B61 1650 ± 20 Φ60 ± 2 130 150 30 nuhun

     Parentah pikeun pamakéan laser CO2

    Kuring .kaayaan gawe

    cooling cai: ngagunakeun cai dimurnikeun, suhu cai: 10 ℃ -40 ℃.

    Lingkungan operasi: hawa 2-40 ℃; kalembaban 10-60%.

    Gawe bareng ayeuna: ayeuna kerja Maximum nyaeta 32mA. Arus ngajalankeun kudu diteundeun dihandap 30mA. hirup tube bisa ngahontal 10.000 jam lamun ayeuna ieu diteundeun dihandap 28mA. ammeter kudu disambungkeun ka éléktroda négatip tina laser tube.When eta berpungsi dina leuwih luhur ayeuna keur jangka panjang, kutub négatif baris meunang wungu jeung kahirupan nu bakal disingget gancang.

    Ngajaga lebu tina bade kana palapah insulasi, mangga mungkus eta kalawan pilem plastik.

    II . gawe bareng Performance

    fungsi motong

    ngukir fungsi

    III. Catetan

    Ulah ngabersihan beungeut exterior tina kaluaran randa eunteung jeung parabot kayaning tampon; disebutkeun daya output bakal dipangaruhan sacara serius. The followings aya cara ditunjuk pikeun ngabersihan up polusi di beungeut exterior tina eunteung jandela:

    1) Lamun eunteung keur ema, ulah ngahurungkeun laser nu.

    2) Blow beungeut eunteung gigir kalawan blower hawa.

    3) menyemprot alkohol murni dina beungeut eunteung jeung sprayer.

    4) Hurungkeun laser nu sanggeus alkohol bakal pinuh volatilized.

    5) Lamun metodeu di luhur teu dianggo éféktif, perlu nanya keur profésional ngagunakeun tampon jeung alkohol pikeun ngabersihan beungeut eunteung ti tengah ka tepi. Solusi Hadé pisan mun éta nyegah jandela ti keur ema. 

    Perhatosan: eta anu dilarang pikeun ngabersihan eunteung jeung acetone.

    The screw di hareup jeung deui tungtung tina tube laser teu diwenangkeun bisa dipindahkeun, disebutkeun kaluar kakuatan bakal ditolak, sanajan tabung bakal scrapped.

    Nunda 300mm acryl jauh tina eunteung output, nalika tés titik laser.

    IV. kasalametan

    Sinar laser téh lampu halimunan. Mangga ngagem gelas pelindung nalika debugging laser nu. Kutub positif aya dina tegangan tinggi. Nengetan tanda kaamanan.

    V. Tuang kaluar cooling cairan dina acara neundeun jeung transportasi, jeung nutupan terminal kaluaran jeung kantong plastik debu-buktina. Lingkungan gudang nyaeta 2-40 ℃, sarta asor dipénta téh 10-60%. Pek laser sakumaha dina catetan way.Important aslina: eta anu dipénta pikeun semén bolu nu bareng jeung tube laser pikeun nyegah tabung vertikal ngageser salila angkot. The bolu di sisi eunteung kaluaran kedah janten 70 mm saluareun éta, sarta bolu di sisi reflecting eunteung kedah janten 50 mm lega.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali